Despre noi

Milenium Expo 2000, in domeniul de afaceri in care activeaza este caracterizata printr-o dinamica accelerata a schimbarii care ofera incredere clientilor sai incurajandu-le atasamentul fata de firma. Posibilitatea de a te diferentia de competitie reprezinta principalul motiv pentru care trebuie sa iti doresti crearea propriului brand.

Tratarea clientului cu respect si seriozitate a dus la dezvoltarea firmei si a ajutat-o sa se situeze pe locurile fruntase in cadrul firmelor de

transport persoane

din Romania. De asemenea, echipa societatii formata din coordonatori si soferi cu experienta in domeniul transportului de persoane au fidelizat clientii, determinandu-i sa ne aleaga pentru diverse curse ocazionale (transfer la si de la aeroport,

transportul angajatilor

, evenimente speciale,

calatorii de afaceri si agrement

, servicii de protocol, delegatii,

transportul persoanelor in intalniri de afaceri

,

tururi de oras

,

tururi de tara

, conferinte, tabere scolare, baluri,

transport pentru gradinite

, diverse ceremonii, excursii). Clientilor nostri le oferim si consiliere in ceea ce priveste

transportul persoanelor

in

organizarea calatoriilor, vacantelor si evenimentelor

.

Unul din lucrurile esentiale care au dus si vor duce la dezvoltarea societatii noastre care are ca activitate principala transportul terestru de persoane este fidelizarea clientilor, faptul ca tinem foarte mult la feed-back-ul acestora dupa fiecare transport efectuat. De aceea, tot timpul cerem clientilor nostri pareri si sugestii despre experientele petrecute alaturi de noi. Doar in acest mod vom putea mentine serviciile noastre si societatea pe primele locuri din acest domeniu.

Dispunem de un

parc auto

format din diverse tipuri de masini utilate modern si in permanenta reinnoire. O flota dinamica trebuie administrata eficient pentru a mentine costurile operationale la un nivel optim. Masinile nu obosesc, conducatorul auto insa este cel care necesita timp de repaus dupa un anumit numar de ore petrecute la volan. Combustibilul reprezinta una dintre cheltuielile majore ale oricarui transportator, mai ales in cazul unei flote care depaseste 50 de autovehicule, astfel ca infiintarea unei statii proprii de alimentare a fost mai mult decat necesara. Microbuzele, autobuzele sunt intretinute si verificate periodic astfel incat serviciile de transport sa se mentina la standarde profesionale impuse de autoritatile ce reglementeaza normele in vigoare.

Echipa noastra mobila lucreaza non-stop, in cazul aparitiei unor defectiuni pe drum. Aceasta se va deplasa in cel mai scurt timp cu putinta acolo unde autovehicolul a intampinat dificultati pentru a remedia problema sau pentru a-l remorca pana la service-ul nostru. In aceste situatii, firma inlocuieste autovehiculul cu un altul pentru preluarea pasagerilor astfel incat sa nu existe nici un calator nemultumit. Astfel de situatii sunt foarte rare insa intampinam si probleme care nu mai depind de firma de transport; un exemplu ar fi calitatea mai putin buna a drumurilor, care, in unele zone, determina circulatia sub viteza legala, implicand posibile intarzieri si creearea unui discomfort mai ales in mediul rural. Chiar si asa, societatea noastra, intotdeauna vigilenta la cererile calatorilor nu a inregistrat cazuri in care autobuzele sa ajunga cu intarzieri considerabile la destinatie.

Milenium Expo 2000 este caracterizata ca un vulcan activ cu forta si dorinta de a construi viitorul

transportului de persoane

incercand sa coopteze in familia sa doar oameni cu competenta profesionala de mare rang.

Transport persoane

contact@mileniumexpo2000.ro
+40 722 230 779
Oferta rapida


Parc auto
Dispunem de un parc auto format din diverse tipuri de masini utilate modern si in permanenta reinnoire.

Curs valutar

16.07.2015
steag eu 1 EUR (€) = 4.4288 Lei
steag us 1 USD ($) = 4.0174 Lei

Calculator rute

Plecare:
Sosire: