Parc auto

Parcul auto

al firmei noastre poate satisface o gama larga de cerinte in ceea ce priveste

transportul de persoane

. Clientii si partenerii nostri pot inchiria atat microbuze, cat si autobuze cu cele mai bune dotari.

Majoritatea microbuzelor sunt Mercedes Sprinter de ultima generatie al caror an de fabricatie este cuprins in limitele a 1-2 ani vechime si sunt dotate cu aer conditionat, incalzire suplimentara pentru pasageri, scaune rabatabile, lada de bagaje separata de calatori, sistem audio stereo, microfon, ABS, etc.

Conducatorii auto angajati ai societatii noastre sunt bine pregatiti profesional, atestati de institutii competente si verificati periodic.

Dispunem de un parc auto de:
- 49 microbuze Mercedes Sprinter si Iveco Daily, ani de fabricatie 2004-2013 cu capacitate de transport cuprinsa intre 16-20 de locuri clasificate la categoria I.
- 15 autobuze Isuzu, ani de fabricatie 2005-2014 cu capacitate de transport cuprinsa intre 27-70 locuri clasificate la categoria I.

O flota dinamica trebuie administrata eficient pentru a mentine costurile operationale la un nivel optim. Masinile nu obosesc, conducatorul auto insa este cel care necesita timp de repaus dupa un anumit numar de ore petrecute la volan. Combustibilul reprezinta una dintre cheltuielile majore ale oricarui transportator, mai ales in cazul unei flote care depaseste 50 de autovehicule, astfel ca infiintarea unei statii proprii de alimentare a fost mai mult decat necesara. Microbuzele, autobuzele sunt intretinute si verificate periodic astfel incat

serviciile de transport

sa se mentina la standarde profesionale impuse de autoritatile ce reglementeaza normele in vigoare.

Echipa noastra mobila lucreaza non-stop, in cazul aparitiei unor defectiuni pe drum. Aceasta se va deplasa in cel mai scurt timp cu putinta acolo unde autovehicolul a intampinat dificultati pentru a remedia problema sau pentru a-l remorca pana la service-ul nostru. In aceste situatii, autobuzele din urma preiau calatorii din autobuzul ramas in pana, astfel incat sa nu avem nici un calator nemultumit. Astfel de situatii sunt foarte rare insa intampinam si probleme care nu mai depind de firma de transport; un exemplu ar fi calitatea mai putin buna a drumurilor, care, in unele zone, determina circulatia sub viteza legala, implicand posibile intarzieri si creearea unui discomfort mai ales in mediul rural. Chiar si asa, societatea noastra, intotdeauna vigilenta la cererile calatorilor nu a inregistrat cazuri in care autobuzele sa ajunga cu intarzieri considerabile la destinatie.

Parc auto - Galerie imagini
Isuzu - 1
Isuzu - 2
Isuzu - 3
Isuzu - 4
Isuzu - 5
Isuzu - 7
Isuzu - 8
Isuzu - 9
Isuzu - 11
Isuzu - 12
Isuzu - 13
Isuzu - 14
Isuzu - 15
Isuzu - 16
Isuzu - 17
Isuzu - Grup
Isuzu - grup
Sprinter - Grup
Sprinter - 1
Sprinter - 2
Sprinter - 3
Sprinter - 4
Sprinter - 5
Sprinter - 6
Sprinter - 7
Sprinter - 8
Sprinter - 9
Sprinter - 10
Sprinter - 11
Sprinter - 12
Sprinter - 11
Sprinter nou - 2
Sprinter nou - 3
Sprinter nou - 4
Sprinter nou - 5
Sprinter nou - 56
Sprinter nou - 7
Sprinter nou - 8
Sprinter nou - 9
Sprinter nou - 10
 

Transport persoane

contact@mileniumexpo2000.ro
+40 722 230 779
Oferta rapida


Parc auto
Dispunem de un parc auto format din diverse tipuri de masini utilate modern si in permanenta reinnoire.

Curs valutar

16.07.2015
steag eu 1 EUR (€) = 4.4288 Lei
steag us 1 USD ($) = 4.0174 Lei

Calculator rute

Plecare:
Sosire: