Servicii

Firma noastra ofera servicii de

transport persoane

prin

inchiriere de microbuze

, marcile Mercedes si Iveco, si autobuze marca Isuzu. Sloganul nostru este "clientul inainte de toate". Pentru a satisface cerintele clientilor, oferim servicii de o inalta calitate. Garantam cele mai bune preturi de pe piata. Ofertele sunt personalizate, in functie de nevoile dumneavoastra. In afara de pret si calitate, alte doua caracteristici putem adauga transportului efectuat de noi: maxima siguranta si confort.

Milenium Expo 2000 are o experienta de peste 12 ani in domeniul

transportului intern si international de persoane

. Dispunem de un

parc auto

format din masini de diverse tipuri si capacitati, in permanenta reinnoire, utilate modern. Soferi cu experienta, service auto propriu, echipe de interventie mobila, coordonatori de transport cu professionalism, toate acestea ne permit sa ajungem intotdeauna la timp si sa oferim solutii in timp optim pentru situatii neprevazute.

Asiguram

transportul persoanelor

pentru curse ocazionale: diferite evenimente speciale, calatorii de afaceri si de agrement, servicii de protocol, transport pentru delegatii,

transportul persoanelor

catre un punct stabilit, transportul catre si de la intalniri de afaceri, tururi de oras, tururi de tara, conferinte, tabere scolare, baluri, diverse ceremonii, excursii, servicii de transfer la/de la aeroport,

transport pentru angajati

, transport pentru evenimente private, calatorii de tip bussines si teambuilding, circuite interne si externe pentru grupuri organizate, excursii pentru grupuri sau familii, activitati extrascolare, pelerinaje si va consiliem in organizarea calatoriilor, vacantelor si evenimentelor.

Serviciile de

inchiriere microbuze si autobuze

pentru

transport persoane

se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor, diverselor institutii sau organizatii. Masinile se inchiriaza doar cu sofer. In pret sunt incluse: motorina, RCA, carte verde, asigurare calatori si bagaje, dar nu si cazarea soferilor. Pentru a va putea face o oferta de pret competitiva, va rugam sa ne comunicati: numarul exact de calatori, ruta (plecare-sosire), punctele de oprire pe traseu, perioada exacta a efectuarii transportului si orele de incepere/terminare ale programului (dupa caz).

INCHIRIERI AUTOBUZE


Firma noastra pune la dispozitia clientilor 15 autobuze marca Isuzu cu ani de fabricatie 2005-2014 cu capacitate de transport cuprinsa intre 27-70 locuri clasificate la categoria I. Autobuzele sunt inchiriate de catre clientii nostril pentru diverse ocazii: transfer la si de la aeroport, transportul angajatilor, evenimente speciale, calatorii de afaceri si agrement, servicii de protocol, delegatii, transportul persoanelor in intalniri de afaceri, tururi de oras, tururi de tara, conferinte, tabere scolare, baluri, transport pentru gradinite, diverse ceremonii, excursii.
Autobuzele sunt utilate modern, soferii au o vasta experienta, dispunem de service auto propriu, echipe de interventie mobila, coordonatori de transport profesionisti, toate acestea permitandu-ne sa ajungem intotdeauna la timp si sa oferim solutii in timp optim pentru situatii neprevazute.

INCHIRIERI MICROBUZE


Societatea noastra pune la dispozitia clientilor un numar de 49 microbuze Mercedes Sprinter si Iveco Daily, ani de fabricatie 2004-2013 cu capacitate de transport cuprinsa intre 16-20 de locuri clasificate la categoria I. Acestea sunt inchiriate de catre clientii nostril pentru diverse ocazii: transfer la si de la aeroport, transportul angajatilor, evenimente speciale, calatorii de afaceri si agrement, servicii de protocol, delegatii, transportul persoanelor in intalniri de afaceri, tururi de oras, tururi de tara, conferinte, tabere scolare, baluri, transport pentru gradinite, diverse ceremonii, excursii.
Echipa societatii formata din coordonatori si soferi cu experienta in domeniul transportului de persoane au fidelizat clientii, determinandu-i sa ne aleaga pentru diverse curse ocazionale. Sloganul nostru este "clientul inainte de toate". Pentru a satisface cerintele clientilor, oferim servicii de o inalta calitate. Garantam cele mai bune preturi de pe piata. Ofertele sunt personalizate, in functie de nevoile dumneavoastra. In afara de pret si calitate, alte doua caracteristici putem adauga transportului efectuat de noi: maxima siguranta si confort.

TRANSPORT ANGAJATI


Milenium Expo 2000 are experienta in ceea ce priveste transportul angajatilor lanturilor de hypermarket-uri si nu numai. Punem la dispozitia clientilor nostril atat microbuze, cat si autobuze cu cele mai bune dotari. Serviciile de inchiriere microbuze si autobuze pentru transport persoane se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor, diverselor institutii sau organizatii. Masinile se inchiriaza doar cu sofer. In pret sunt incluse: motorina, RCA, carte verde, asigurare calatori si bagaje.

Companii multinationale au ales firma noastra pentru transportul angajatilor sai. Acestia au inchiriate microbuze si autobuze pentru a asigura transportul angajatilor la si de la servici. Acest tip de serviciu este foarte apreciat de clientii nostri si, de asemenea, de angajatii acestora carora li se ofera aceasta facilitate.

TRANSPORT EVENIMENTE


Pentru evenimente speciale nunti,botezuri,aniversari,concerte sau intalniri de afaceri societatea Milenium Expo 2000 va poate pune la dispozitie 49 microbuze Mercedes Sprinter si Iveco Daily, ani de fabricatie 2004-2013 cu capacitate de transport cuprinsa intre 16-20 de locuri clasificate la categoria I,dotate cu sistem de aer conditionat, acestea fiind conduse de soferi vorbitori de cel putin o limba straina.Discretia si educatia acestor ne-au recomandat in aceasta categorie de transport,personalitati importante din lumea publica apeland cu incredere la serviciile firmei noastre.


Transport persoane

contact@mileniumexpo2000.ro
+40 722 230 779
Oferta rapida


Parc auto
Dispunem de un parc auto format din diverse tipuri de masini utilate modern si in permanenta reinnoire.

Curs valutar

16.07.2015
steag eu 1 EUR (€) = 4.4288 Lei
steag us 1 USD ($) = 4.0174 Lei

Calculator rute

Plecare:
Sosire: